Oplink

Oplink

Oplink's alarmsystemen geeft u de mogelijkheid om in een mum van tijd een professioneel en compleet alarmsysteem  te installeren in uw huis of kantoor.  Het systeem kan volledig bedient worden vanaf uw smartphone of tablet dankzij de Oplink app waarmee u overal ter wereld  videobeelden kunt bekijken, real-time alerts ontvangt en  het systeem naar wens instelt en bedient. Het Oplink alarm ondersteund meerdere gebruikers, zo kunt u familie en vrienden autoriseren om ook alarmmeldingen te ontvangen of het alarm in of uit te schakelen. Daarnaast selecteert u tot 5 noodgeval-contacten welke geïnformeerd zullen worden per SMS  tijdens een alarm. De Oplink TripleShield is volledig plug en play. Dit betekent dat u alle sensoren en camera's zonder technische kennis draadloos aansluit dankzij de QR code scanner in de Oplink app. De camera's en sensoren staan constant in verbinding met de meegeleverde Oplink hub. U kunt altijd en eenvoudig uitbreiden door simpelweg nieuwe sensoren of camera's toe te voegen en zo wordt uw alarmsysteem nog completer en geavanceerder.


Eigenschapen Oplink Alarmsystemen:

- Eenvoudige installatie (binnen 15 minuten bent u klaar).
- Oplink app voor Android en iOS waarmee u altijd controle houdt over uw alarm en op de hoogte blijft met real-time alarmmeldingen en informatie.
- 5 noodcontacten instellen voor alarmmeldingen via SMS
- 1 centrale hub waarmee u gemakkelijk bestaande en extra sensoren + camera's toevoegt voor eventuele uitbreidingen. 
- Voorzien van deur / raam sensoren
- Infrarood bewegings-detectie sensoren met 120 graden beeldhoek
- Automatische video opname tijdens een alarm
- Luide sirene (110 decibel) voor lokale alarmering
- Standaard 16GB geheugen voor opslag van bewegingsdetectie video beelden en foto's
- 3 actieve modes:  Ingeschakeld / Stay- modus / Uitgeschakeld.
- U kunt bepaalde sensoren uitschakelen in de stay-modus. Zo is het mogelijk om vrij rond te lopen in uw huis maar toch de ramen en buitendeuren te   beveiligen.