Chuango Diervriendelijke bewegingsmelder PIR-910

Draadloze Chuango PIR-910 Diervriendelijke bewegingsmelder met low-battery SMS en sabotage beveiliging.
Artikelnummer:
SKU16183
Levertijd:
1-4 dagen
€34,95
Incl. btw

• Detectie bereik: 8m/110°
•  Huisdiervriendelijk tot 20 kg
• Sabotagebeveiliing
• Voorzien van batterij spaarstand
• Heeft een test modus voor uitlopen
• Voorzien van LED indicator bij lage batterijspanning
• SMS aan hoofdgebruiker bij Chuango G3 en G5 alarmsysteem 
• Compatible met alle Chuango alarmsystemen
 


Heeft u huisdieren en wilt u naast de standaard PIR nog een extra huisdiervriendelijke bewegingsmelder koppelen aan uw Chuango alarmsysteem? Kies dan voor deze bewegingsmelder.


Met een draadloze bewegingsmelder zorgt u ervoor dat uw alarm geactiveerd wordt zodra er beweging in een ruimte gedetecteerd wordt. Deze zogeheten bewegingsmelder(s) wordt doorgaans gebruikt om een looproute te beveiligen. Doordat deze bewegingsmelder draadloos is kan hij met gemak tientallen meters vanaf het mainpanel geplaatst worden.

DIERVRIENDELIJK

Omdat deze bewegingsmelder diervriendelijk is gaat hij niet af bij honden en katten t/m 18 kg. Ook kunt dus altijd het alarm aanzetten zonder dat u rekening moet houden met huisdieren die nog aanwezig zijn. Mede door het gebruik van 2 I.R. ogen worden alleen lichaamsbewegingen gedetecteerd en zodoende vals-alarm meldingen uitgesloten.
Een diervriendelijke bewegingsmelder kan geen onderscheidt maken van meerdere huisdieren die zich op dezelfde plaats bevinden en zal deze zien als 1 groot object.

BATTERIJSPAARSTAND
Deze draadloze bewegingsmelder is voorzien van een batterijspaarstand. Dit houdt in dat hij in de slaapmodus gaat wanneer hij binnen 3 minuten 2 maal beweging waarneemt. Tijdens deze slaapmodus ziet hij u wel, maar geeft hij dit niet door aan het mainpanel. Op deze manier kunt u veel langer gebruik maken van deze bewegingsmelder zonder steeds maar de batterijen te hoeven vervangen. Binnen deze 3 minuten kijkt hij of er nog beweging in de ruimte plaatsvindt en kan hij zijn slaapmodus automatisch verlengen of na 3 minuten terugkeren in zijn normale stand. Als de batterijen op beginnen te raken wordt u hiervan op de hoogte gesteld door middel van een SMS via het mainpanel of u kunt dit zien aan de LED op de bewegingsmelder zelf. 

Verder is deze PIR beveiligd tegen sabotage en wordt er direct een alarmmelding gemaakt wanneer er sabotage plaatsvindt. Standaard is deze bewegingsmelder niet actief tijdens gedeelteijke inschakeling van het alarm. Wilt u toch dat deze bewegingsmelder actief is tijdens gedeeltelijke inschakeling dan is dit eenvoudig zelf te veranderen. 

Mocht u dit produkt als toevoeging op een bassiset bestellen dan kunnen wij dit kostenloos voorprogrammeren op het systeem. Uiteraard is het ook mogelijk de sensoren pas in een later stadium toe te voegen aan uw systeem. Wij leveren al onze sensoren overigens compleet met batterijen en bevestigingsmiddelen. 

Inhoud verpakking:

  • PIR 910 x1
  • Muurbeugel x1
  • AA-Batterijen 2x
  • Setje bevestigingsmiddelen