Chuango G3 Draadloos alarmsysteem met SMS functie

Een Chuango G3 basisset bestaat uit: - Sms alarmsysteem - Mainpanel met ingebouwde 120dB sirene - 2 Afstandbedieningen - Magneetcontact DW-102 - Diervriendelijke bewegingsmelder PIR-910 - 12V Voedingsadapter
Artikelnummer:
CG3
Levertijd:
1-4 dagen
€159,95
Incl. btw
De Chuango G3 is uitbreidbaar tot liefst 16 zones. Dit alarmsysteem biedt u legio mogelijkheden voor het beveiligen van uw woning, bedrijfspand, boot of kantoor. Zonder storende boorgaten of lelijke, niet weggewerkte kabels zijn de centrale en de melders binnen de korste keren gemonteerd. Dit nieuwe betrouwbare alarmsysteem is voorzien van een interne GSM antenne en 120dB sirene.

U kunt de Chuango G3 uitbreiden met meerdere sensoren of rookmelders. Klik hier voor het overzicht van accessoires voor Chuango Alarmsystemen

Geen zichtbare schroef- of boorgaten meer en niet zichtbare (interne) antennes. Tevens geven de sensoren aan wanneer de batterijen bijna op zijn en vervangen moeten worden. De hoofdgebruikers krijgt in dat geval dan een SMS met de zonevermelding. Op dit alarmsysteem kunnen tot 5 telefoonnummers worden aangemeld die bij een alarmering zullen worden gebeld en/of gesmst. Tijdens de alarmering kan er ook worden meegeluisterd wat er zich in de ruimte afspeeld. De sirene gaat tijdens dit meeluisteren tijdelijk uit.

Er kunnen in totaal 16 draadloze sensoren worden aangesloten, die allemaal apart kunnen worden benoemd. U krijgt bv. een SMS met de melding: voordeur open of beweging overloop. Geen dure maandelijkse kosten meer voor een meldkamer. U betaald enkel en alleen de kosten van een SMS die word verstuurd bij een alarmering.

Smartphone App voor Android en Iphone
Voor dit G3 alarm systeem is een gratis App beschikbaar. Download de App en u kunt waar en waarmee u wilt eenvoudig instellingen veranderen, telefoonnummers programmeren en zelfs het systeem op afstand aan- of uitschakelen.

Stroomuitval
Mocht het stroom onverhoops uitvallen dan krijgt u automatisch een SMS met de melding hiervan. Uiteraard krijgt u weer een melding als er weer stroom is. Bij stroomuitval of sabotage hiervan is er nog niets aan de hand. Het alarmsysteem heeft namelijk een interne back-up batterij, waardoor het alarm nog een etmaal blijft werken. Mocht u er nog niet optijd bij zijn dan krijgt u ook nog een melding wanneer de back-up batterij bijna op is. 

De eigenschappen van het systeem:

  • GSM netwerk: 850/900/1850/1900 Mhz
  • in- of uitschakelen op afstand
  • volledig of gedeeltelijk in- of uitschakelen met afstandbediening
  • ingebouwde sirene met volumeregelaar
  • inlooptijd of uitlooptijd instelbaar
  • op afstand inbellen 24/7
  • interne back up- batterij bij stroomuitval of sabotage
  • geen moeilijke pin-code beveiliging (alleen de telefoonnummers die ingeleerd zijn kunnen vernaderingen aanbrengen)
  • sensoren met lage batterijspanning indicator en anti-sabotagefunctie
 
Type: Draadloos alarmsysteem
Zones: tot 16 zones
PIR: Ja, diervriendelijk
Deur / Raam - sensor: 1
Glasbreuksensor: 0
Afstandsbediening: 2
Telefoonkiezer: Ja, GSM via simkaart
Netstroom of batterij: Beide
Smartphone applicate: Ja