Chuango G5 Draadloos alarmsysteem met SMS functie

Een Chuango G5 basisset bestaat uit: - Mainpanel met ingebouwde 110dB sirene - 2 Afstandbedieningen - 2 Magneetcontacten DWC-102 - 1 Diervriendelijke bewegingsmelder PIR-910 - 2 RFID Magneettags - 12V Voedingsadapter
Artikelnummer:
CG5
Levertijd:
1-4 dagen
€219,95
Incl. btw
Met dit moderne alarmsysteem met touchpaneel biedt dit alarmsysteem u legio mogelijkheden voor het beveiligen van uw woning, bedrijfspand, garage box, boot of kantoor. Zonder storende boorgaten of lelijke, niet weggewerkte kabels zijn de centrale en de melders binnen de korste keren gemonteerd. Eenvoudig uit te breiden met meerdere sensoren, afstandbedieningen en magneettags. Zonder terugkerende maandelijkse kosten of dure meldkamerabbonementen meer! Dat is vanaf nu verleden tijd. Het systeem belt en/of SMS alleen bij calamiteiten dus als er niks gebeurd kost het u niks.  

U kunt de Chuango G5 uitbreiden met meerdere sensoren of rookmelders. Klik hier voor het overzicht van accessoires voor Chuango Alarmsystemen


Smartphone App
Voor het G5 alarmsysteem is een gratis App beschikbaar. Download de App en u kunt waar en waarmee u wilt eenvoudig instellingen veranderen, telefoonnummers installeren en zelfs het systeem op afstand in- of uitschakelen. De App is verkrijgbaar in zowel de Appstore (voor Iphone) en de Google play store (voor Samsung en Htc). 
 
Vernieuwd
Dit onlangs vernieuwde betrouwbare alarmsysteem is voorzien van een interne (quad-band) GSM module en 110dB sirene. Geen zichtbare schroef- of boorgaten meer en alle sensoren zijn voorzien van interne antennes. Tevens geven zij aan wanneer de batterijen bijna op zijn en vervangen dienen te worden. De hoofdgebruiker wordt hiervan tijdig per SMS op de hoogte gesteld. Op dit alarmsysteem kunnen tot 5 telefoonnummers worden aangemeld die bij een alarmering zullen worden gebeld en/of gesmst. Tijdens een alarmering kan er ook worden meegeluisterd wat er zich in de ruimte afspeeld en kunt uw praten tegen uw indringers (de binnensirene gaat als er verbinding plaatsvind (tijdelijk) uit. 


Draadloze sensoren 
Er kunnen maximaal 50 draadloze sensoren op het systeem worden aangesloten, die allemaal apart kunnen worden benoemd. U krijgt bv. een SMS met de melding: voordeur open of beweging overloop. Dit kunnen wij ook kostenloos voor u voorprogrammeren bij aanschaf van een systeem. Achteraf is dit zelf ook makkelijk te wijzigen met simpele SMS berichten of via de App op uw telefoon. 

100% Safe 
Het alarmsysteem herkent enkel en alleen de telefoonnummers die zijn ingeleerd op het systeem. U kunt met uw eigen telefoon heel eenvoudig (ook op afstand) veranderingen aanbrengen d.m.v. SMS of via gebruik van de gratis smartphone App. Men krijgt hier altijd een terugkoppeling van zodat men zeker weet dat de verandering geslaagd is. Andere telefoonnummers die eventueel kwaad willen en niet zijn aangesloten op het systeem kunnen dus helemaal niks. Het systeem werkt overal in de wereld, dus ook in uw vakantiehuis in Zwitserland, USA en Spanje. 

Rfid Magneettags 
Met de RFID (radio frequency identification) magneettags niet groter dan een 50 eurocent muntstuk is het mogelijk om zonder afstandbediening het alarm uit te schakelen bij binnenkomst van de beveiligde ruimte. Verder heeft de hoofdgebruiker de optie om hier zelfs een melding per SMS van te krijgen. 
U kunt bijvoorbeeld altijd op de hoogte blijven wanneer uw kinderen thuiskomen na schooltijd of bij binnenkomst van de werkster. Deze SMS-functie is optioneel en hoeft u niet te gebruiken als u wilt. Op dit systeem kunnen tot 50 tags worden aangesloten. 

Speeddial 
Op het mainpanel zit een telefoonknop. Als deze wordt ingedrukt  zal er een voorgeprogrammeerd nummer worden gedraaid. Zodra er verbinding is kunt u handsfree praten met de andere kant. 

Memo 
U kunt op het systeem een voicememo achterlaten voor andere mensen die gebruik maken van dit alarmsysteem. Een blauw verlicht lampje knippert op het mainpanel als dit zo is. Als iemand de knop indrukt wordt de voicememo afgespeeld. U kunt zelfs op afstand een voicememo inspreken. (alleen als u telefoonnummer staat opgeslagen op het G5 alarm). 

Anti-sabotage 
Het mainpanel is beveiligd tegen sabotage. Als iemand iets probeerd te saboteren door hem bijvoorbeeld van te muur te halen gaat de sirene af en krijgt u een SMS bericht hiervan op uw telefoon. Ditzelfde gebeurd ook bij een poging tot sabotage van de magneetcontacten en bewegingsmelder. 

Noodstroom/Back up Batterij
Mocht het stroom omverhoops uitvallen dan wordt de hoofdgebruiker hier direct per SMS van op de hoogte gesteld. Diezelfde melding krijgt men ook als er weer stroom is. Doordat het G5 alarm systeem voorzien is van 2 interne back-up batterijen zal het systeem gewoon zijn werk blijven doen gedurende een etmaal.

De eigenschappen van het systeem: 
 • GSM netwerk: 850/900/1850/1900 mhz 
 • Op afstand uit-, aan of gedeeltelijk in te schakelen
 • Volledig of gedeeltelijk in- of uitschakelen met afstandbediening
 • Ingebouwde sirene met volumeregelaar ( helemaal uit, hard of hardst)
 • Inlooptijd of uitlooptijd instelbaar (van 0 tot 300 seconden)
 • SMS bij lage batterijspanning van de sensoren
 • Voicememo achterlaten voor de gebruikers
 • 2-Weg communicatie bij een gesprek
 • Op afstand inbellen 24/7
 • Interne back up- batterij bij stroomuitval of sabotage
 • Eenvoudig op afstand instellingen op te vragen en/of te veranderen 
 • Verlichte toetsen op touchpanel bij aanraking hiervan 
Type: Draadloos alarmsysteem
Zones: 50
PIR: 1
Deur / Raam - sensor: 2
Glasbreuksensor: 0
Afstandsbediening: 2
Telefoonkiezer: Ja, GSM via simkaart
Netstroom of batterij: Beide
Smartphone applicate: Ja