Inbraakpreventie

Verschil tussen alarmsystemen en inbraakpreventie

Naast het beveiligen van uw eigendommen met een alarmsysteem is het raadzaam om uw bezit en persoonlijke veiligheid veilig te stellen door middel van inbraakpreventie.

Alarmsystemen alarmeren u en uw omgeving wanneer er een indringer wordt gedetecteerd, wat de indringer in kwestie afschrikt. Producten in de categorie inbraakpreventie hebben als doel de indringer af te schrikken en/of de inbreker te detecteren voordat hij daadwerkelijk de stap maakt om in te breken.

Diverse inbraakpreventie producten

AlarmMarkt biedt een ruime keuze aan producten op het gebied van inbraakpreventie. Hieronder vindt u een overzicht van de type producten. 
  • Camerasystemen: AlarmMarkt heeft een aantal hoogwaardige camerasystemen opgenomen in de collectie die tegen een scherpe prijs aangeboden worden. Met deze systemen bent u altijd op de hoogte wat er in en rondom uw huis gebeurd. Daarnaast kunnen de camera's eventuele indringers afschrikken. Een aantal van deze systemen zijn uit te breiden met extra camera's, te vinden in onze categorie camera bij systemen.
     
  • WiFi camera's: Nieuw in ons assortiment zijn de WiFi camera's. Deze draadloze beveiligingscamera's zijn zeer makkelijk te installeren en werken allemaal met een app. Ideaal wanneer u vaak van huis bent of op vakantie. Zo kunt u overal te wereld uw eigendommen zien.
  • Dummycamera's; Deze categorie biedt een goedkoop alternatief voor een camerasysteem. De dummycamera's zijn niet van echt te onderscheiden en schrikken inbrekers af.  
  • Dummysirenes: Vergelijkbaar met dummycamera's hebben dummysirenes goede en zeer betaalbare afschrikwekkende uitwerkerking. In plaats van een camera lijkt het in dit geval of er een alarmsysteem is geplaatst.
  • Detectielampen: Een veelgebruikte oplossing om onraad tegen te gaan is het plaatsen van een detectielamp. Dit type lamp gaat automatisch aan zodra er beweging gedetecteerd wordt.   Het aanspringen van de detectielamp maakt u erop alert dat er een beweging wordt gesignaleerd en schrikt personen met verkeerde bedoelingen af.
  • Nachtlampen: Dit type lampen is ideaal voor binnen gebruik. Het voorziet in de behoefte om zeer snel licht te creëeren wanneer dit nodig is. Een andere preventieve uitwerking van een nachtlamp is dat indringers van buitenaf licht zien, wat een afschrikkende uitwerking kan hebben. 
  • Deurtelefoons: AlarmMarkt heeft een aantal hoogwaardige en betaalbare deurtelefoons geselecteerd. Deze producten laten u zien wie er voor de deur staat, zodat u kunt beslissen of u de persoon binnen wilt laten.