Inbraakpreventie

Een inbraakalarmsysteem waarschuwt u in het geval van een indringer. U wilt natuurlijk liever hebben dat de indringer helemaal niet probeert om binnen te komen. Om dit te bereiken heeft u inbraakpreventieve producten nodig. AlarmMarkt biedt diverse inbraakpreventieve producten aan. De diverse soorten van inbraakpreventie worden hieronder beschreven. Als u weet wat het beste bij u past kunt u gelijk doorklikken naar de betreffende productoverzichtpagina's.

Camerasystemen
Camerasystemen hebben een inbraakpreventieve werking. U kunt één of meerdere camera's ophangen en die aansluiten op een monitor. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er gebeurt op uw eigendom. AlarmMarkt biedt diverse complete systemen. Zo heeft u gelijk alles in huis om een camerasysteem eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen. Kijkt u hier voor ons complete aanbod.


Dummycamera's
Dummycamera's zijn niet van echt te onderscheiden. De dummycamera is een zeer betaalbare en effectieve productoplossing als het gaat om inbraakpreventie. AlarmMarkt biedt diverse soorten aan. Kijkt u hier voor ons totale aanbod.


Detectielampen
Detecielampen gaan aan als een beweging wordt geconstateerd. Een mogelijke indringer zal niet graag goed zichtbaar proberen uw huis binnen te komen, als gevolg van een lamp die aan staat. Onze detectielampen hebben daarom een preventieve werking. Kijkt u hier voor ons totaalaanbod. 


Nachtlampen
Een nachtlamp kunt u 's nachts laten branden en gebruikt weinig stroom. Ook bij de nachtlamp geldt dat het voor een indringer niet wenselijk is om in een verlichtte ruimte proberen binnen te komen. Klikt u hier voor ons aanbod.

 
Deurtelefoons      
Vandaag de dag gebeurt het steeds vaker dat er ongewenste bezoekers voor de deur staan. Mocht dit het geval zijn, dan doet u natuurlijk niet de deur open en kijkt u liever eerst wie er voor de deur staat. Dit wordt mogelijk met de deurtelefoons van AlarmMarkt, die over een camera en beeldscherm beschikken. Kijkt u hier voor de deurtelefoons.