Losse inbraakalarmen

AlarmMarkt levert diverse onafhankelijke alarmen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan een backpacker die een deurstopper mee op reis neemt om te gebruiken in een hostel, maar ook een MKB winkelier die een deur/raam alarm met deurbelfunctie op zijn winkeldeur heeft geplaatst. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse losse inbraakalarmen die AlarmMarkt aanbiedt.


Deur/raam alarm

Deze alarmen zijn geschikt voor de beveiliging van iedere deur en raam. Of u nu een magneetcontact gerbuikt of een deurstopper. Het alarm zal afgaan indien iemand ongewenst u deur of raam opent. Klikt u hier voor ons totale overzicht.


Bewegingsmelders
 
Een bewegingsmelder detecteert bewegingen. Indien de bewegingmelder aanstaat en een beweging wordt geconstateerd, zal een luid alarm te horen zijn. Bewegingssmelders kunnen ter beveiliging van iedere ruimte dienen. U kunt bijvoorbeeld de deur van uw garage beveiligen met een deur/raam alarm, maar in uw garage ook een bewegingsmelder plaatsen. Klikt u hier voor ons totaalaanbod van bewegingsmelders.


Trilalarmen
Een trillingsdetector reageert op trillingen en zal een luid alarm laten afgaan wanneer de trilling gedetecteerd wordt. Deze detectors worden ook wel trilalarmen genoemd. De trilalarmen zijn ideaal om bijvoorbeeld uw deur of raam, uw kluis of bijvoorbeeld het dashboardkastje in uw auto te beveiligen. De alarmen zijn draadloos en u kunt kiezen uit een trillingsdetector met afstandsbediening of zonder afstandsbediening. Klikt u hier voor ons totale overzicht.