Losse inbraakalarmen

Los inbraakalarm

Losse inbraakalarmen zijn een effectieve en betaalbare oplossing om een ruimte of afzonderlijk object te beveiligen. AlarmMarkt biedt deur- en raamalarmen, bewegingsmelders, tril- en breukalarmen en bijbehorende accessoires aan. Alle losse alarmen zijn draadloos en zeer gebruiksvriendelijk.

Verschil tussen een los inbraakalarm en een alarmsysteem?

Een los inbraakalarm is een type alarm waarbij de sensor en de sirene in één zitten. Bij een alarmsysteem heeft u sensors die met een centrale communiceren en bij een los inbraakalarm is dit dus hetzelfde. Een alarmsysteem heeft bijvoorbeeld een bewegingsmelder die de beweging registreert en dit doorstuurt naar de centrale die een alarmmelding zal geven. Bij een los inbraakalarm zit de sirene in de sensor, of u het nu gaat om een trilalarm, deur- raam alarm of een bewegingsmelder. Een los inbraakalarm is niet uitbreidbaar. Een los inbraakalarm is zeer geschikt voor de beveiliging van één ruimte of deur of raam. De alarmen zijn minder flexibel en niet uitbreidbaar in vergelijking tot alarmsystemen, maar daardoor wel zeer betaalbaar en eenvoudig en snel geïnstalleerd.

Werkwijze los inbraakalarm

De alarmen detecteren beweging en gaan af zodra de detectors of infraroodsensoren iets opvallends registreren. Met een luide sirene schrikt het alarm indringers af en tegelijkertijd wordt u of uw omgeving alert gemaakt op de situatie. 

Draadloos los inbraakalarm

Alle losse inbraaksalarmen zijn draadloos. U kunt de systemen dus eenvoudig installeren en direct in gebruik nemen om uw eigendommen te beschermen. U heeft geen last van snoeren waardoor de installatie van het alarm binnen enkele minuten is gebeurd.