Persoonlijke alarmen

Alarmen voor Persoonlijke veiligheid

AlarmMarkt biedt diverse productoplossingen aan op het gebied van persoonlijke veiligheid. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden per categorie. Als u op één van de categorieën klikt wordt u doorverwezen naar de overzichtspagina van de betreffende categorie, waar u kunt doorklikken naar de diverse producten.
 

Diverse persoonlijke alarmen 

AlarmMarkt biedt een ruime keuze aan producten op het gebied van persoonlijke veiligheid. Hieronder vindt u een overzicht van de type producten.
  • Noodalarm met belfunctie: Een uitermate geschikt noodalarm voor bijvoorbeeld alleenstaanden, ouderen of hulpbehoevenden. Wanneer zich een noodsituatie voor doet kan een alarmsignaal door de drager worden afgegeven. Bekenden van de persoon in nood worden dan telefonisch gewaarschuwd. Dit gebeurd met één druk op de afstandsbediening van het noodalarm met belfunctie.
  • Persoonlijke veiligheidsalarmen: Een persoonlijk alarm kunt u zeer gemakkelijk laten afgaan om de omgeving te alarmeren mocht u ongewenst lastig gevallen worden of zich in een noodsituatie bevinden. U trekt een pin uit het persooonlijke veilgheidsalarm en het luide alarm zal voor uw omgeving te horen zijn. 
  • Anti-verlies alarmen: Producten die u alarmeren mocht u ergens iets vergeten of mocht iets van u ontvreemd worden. Een anti-verlies alarm is handig ter beveiliging van bijvoorbeeld uw handtas, koffer of paraplu.
  • Anti-slaap alarmen: Producten die u waarschuwen indien u in slaap dreigt te vallen in situaties waar dit niet gewenst is. Een anti-slaap alarm kan bijvoorbeeld gebruikt worden tijdens studeren, autorijden of bewakingswerk.
  • Beveiliging van vervoersmiddelen: AlarmMarkt biedt een draadloos (brom)fietsalarm dat dieven afschrikt als zij uw fiets of bromfiets willen stelen.