Over ons

AlarmMarkt is gespecialiseerd in de verkoop van producten die u en uw persoonlijke eigendommen beschermen en uw veiligheid vergroten.

Bij AlarmMarkt koopt u betrouwbare alarmsystemen, inbraakpreventieve producten en producten voor brandveiligheid voor een scherpe prijs.  De producten op AlarmMarkt.nl bewijzen dat u geen dure producten hoeft aan te schaffen om met een gerust gevoel uw bezittingen te beveiligen en uw veiligheid te vergroten. 

Snelle bezorging
Is het alarmsysteem van uw keuze op voorraad, dan heeft u deze binnen 1-3 werkdagen in huis. Wij verzenden ook naar België


Veilig betalen
U betaalt veilig op AlarmMarkt.nl op de manier die u wenst: via iDeal, Bancontant/MrCash, creditcard of overmaking van het bedrag op onze rekening.


Lage internetprijzen
Op AlarmMarkt.nl krijgt u de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Producten waar wij niet achter staan, verkopen wij niet! Onze producten zijn uitvoerig getest.


100% tevredenheidgsarantie
Toch niet tevreden met uw bestelling? Laat het ons dan binnen 7 dagen weten, dan kunt u zonder problemen uw bestelling ruilen of kunt u ervoor kiezen om uw geld terug te laten storten. Dit laatste uiteraard onder inhouding van de door ons gemaakte verzendkosten. De verzendkosten zijn opgebouwd uit de Post NL tarieven en onze organisatiekosten, zijnde 50% van de PostNL tarieven.

Wij wensen u veel plezier in onze shop!


AlarmMarkt – Better safe than sorry

AlarmMarkt - klantenservice@alarmmarkt.nl 
Postadres: Liesgras 8, 2954 NC Alblasserdam   
AlarmMarkt is onderdeel van MINVI c.v.
KvK nr. 58253904 - BTW nr. 852948153B01 
Bankrekening: NL76ABNA0624148602