Betaalmethoden

U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Ideal
De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden.

Betalen via Ideal werkt het snelst voor Nederlandse klanten, is zeer betrouwbaar en veilig.

Mister Cash / Bancontact

Voor onze Belgische klanten hebben wij ook de mogelijkheid om via Mister Cash/ Bancontact hun bestelling te betalen. Dit werkt sneller voor onze klanten dan overboeking. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site om de betaling gemakkelijk af te ronden.

Betalen via Mister Cash / Bancontact werkt het snelst voor Belgische klanten, is zeer betrouwbaar en veilig.

Creditcard
Uiteraard kunt u ook via creditcard betalen, dit gaat net zo gemakkelijk als Ideal en is ook volkomen veilig.

Vooruitbetaling
Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag op onze rekening hebben ontvangen onder vermelding van uw ordernummer, wordt uw bestelling binnen 1-3 werkdagen verstuurd. Gelieve rekening te houden met 1-3 werkdagen overboektijd.

Let op: Indien u kiest voor vooruitbetalen, dan worden producten die voorradig zijn op AlarmMarkt.nl, vijf dagen voor u vastgehouden. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode door AlarmMarkt.nl is ontvangen, worden de gereserveerde producten weer beschikbaar gemaakt voor andere klanten. Wij stellen u hiervan per e-mail op de hoogte.